Tuesday, December 9, 2008

selamat hari raya aidiladha...

kelmarin (8-dec-08), semua umat islam menyambut hari raya aidiladha(better known as raya haji)..cam raya2 before semua ahli kluarga aku akan masak & mkn lunch sama2...sb utk ari2 biasa semuanya sibuk ngan urusan masing2 even weekend pun....yesterday after had a very delicious lunch...we all bersiap2 sb nk gi lawat new life in our family..my new niece...anak cousin i...baby dia mmg comel..rambut penuh atas kepala not even kepala ja...bulu roma pun penuh kat tangan...syok nk tgk bulu mata dia...fuh lebatnya siap melentek tu...orgnya kurus...& comel...it's a baby girl..named Nur Nisa Umairah..berat 3.3kg...tp masa aku smp kat umah cousin aku baby tgh syok tdq ni..smp aku nk blk pun..cepat2lah besar nanti aunty leh p main sama2...ceh wah...aunty tu...

2 comments:

Haslinda said...

mer..wah wah...ada kemajuan..teruskan..hehehe

~a journey of new world~ said...

hehe..ni bdk baru blajar..banyak lg benda kena blajar ni..walaupun bdk IT tp for me blog ni this new thing lah..mana x nya selalu dok layan friendster xpun facebook or multiply...nanti hgpa comment lah br kami ada p'ningkatan..ceh wah