Monday, December 29, 2008

30 n 31...

eemm..boring nya kena kerja 30 n 31 ni...dahlah cuti 5 hari baru2 ni..sure nak bangun awal agak2 susah ni...sebab time cuti selalu bangun lewat...bukannya pemalas cuma nak ganti balik time2 aku yang aku miss tidur..syoknya tidur...

kan bagus kalau boleh buat kerja dari umah x yah aku susah nak p office...kena kasi semangat sikit lah ari2 terakhir bekerja dalam tahun 2008..kiranya esok aku kena tidur awal x leh layan internet lah nampak gayanya...kalu x, habis aku mesti x leh bangun nya awal ...ooopps

2 comments:

Faisal Admar said...

happy new year achik! sedih kan nak tinggalkan 2008? haiz. tapi nak buat macam mana. life goes on.

nooRjan said...

mmg sedih...tp life must go on no matter what rite..wish 2009 will be a great year of us ah...ceh wah