Tuesday, December 9, 2008

my 1st blog entry

my 1st blog enrty-rasa mcm dah lama sangat teringin nak wat blog sendiri tapi delay sebab aku x reti & x ada idea nak wat....hari ini saja2 aku try sendiri (mula2 tu minta kwn tlg tp x apa aku try explore & create sendiri)...berjaya akhirnya utk aku ada blog sendiri..lega rasanya...leh lah pasni aku curah kan semua perasaan or any good or bad news kat sini...sebelum ni apa2 ja perasaan semua tulis kat diari or pendam dlm hati ni...tp bkn semua personal thing nk bubuh kat sini...satgi lain pula jadinya kan..aku kongsikan apa2 yg aku rasa nk share among others cukuplah..satgi org lain baca meluat pula kan...hehe..sebelum aku start nk luahkan apa2 kat sini aku nk minta maaf dulu lah..sb aku akan mixed & matchkan bahasa malaysia & english skali kot..sbnya kekadang ayat atau perkataan tu aku x reti sgt nk translate dlm either malay or english...pada sesiapa yg baca blog aku nanti in future (tp ada k org nk visit blog aku ni...) sorry up-front..hehe...
-DAN-
aku rasa baik aku minta maaf jugak jikalau ada sesiapa yang tersinggung atau ambil hati selepas baca blog ni..aku hanya insan yang naif serta banyak kekurangan..ampun dan maaf aku pohon..jikalau ada pengunaan bahasa dalam blog aku ni yang agak kasar atau kurang enak serta kurang sopan...jangan lupa tegur aku..kita sama-sama learn from mistaken..hehe

2 comments:

Faisal Admar said...

selamat datang ke blogsphere :)

~a journey of new world~ said...

hehe..thx alot sb srh i join blog..nanti leh share ngan kwn baik saya ni..hehe