Monday, December 22, 2008

lonnnngg holiday...

x sabarnya nak tunggu lagi 2 ari pastu cuti sampai next wek monday tapi next week still kena keja 2 ari..eemmm agak2 boring gak tu..i wish i could take long leave saja nak b'rehat2..tapi kalu lama sangat cuti nanti jemu pula duduk umah x berjalan mana2..yelah confirm geng2 aku yang lain semua keja..tapi kalu aku cuti panjang aku nak tidur dan bangun lewat serta enjoy semua masakan mak aku..hehe rasa cam lama gak x cuti lama2 ni..last aku cuti lama masa raya aritu dah 2 months ago..

2 comments:

Haslinda said...

ehehe..ada rasa cam darah dok bejalan dak kt pala?hehehe

nooRjan said...

ada..b'jalan ngan lancar skali ni..hehe..esok tinggal shari ja lg pastu cuti lah