Monday, January 19, 2009

Wish List...

diantara wish list aku yang dah lama aku idamkan...ahah nak tahu apa kah ia....
sling bags, seluar jeans levi's, canon eos, polo t-shirt...

sling bags-lama dah berkenan nak beli sling or messenger bags...tapi x tau pula nak pilih brand or jenama apa..last friday masa lunch time we all p jalan-2 kat queensbay mall..kat situ aku ternampak lah sling bag ni jenama Guy Laroche..belek-2 harga..tertelan air liur terus..agak-2 mahal gak..tapi memang nak beli satu..yesterday n arini try surf kat net tengok lah other brand mana tau cantik sikit k...ni jumpa satu brand yang ok gak lah...price dia x survey lagi tapi berkenan lah kat beg ni...


semua ada 3 color tapi aku berkenan color ni...kalu ambil black color x nampak sangat ukiran brand dia tu...

seluar jeans levi's-masa my sis beli aritu ada gak lah aku survey kat levi's store satu jeans...time tu budget dah out sikit..ni tengah kumpul duit sikit nak tangkap satu jeans..rasa cam dah lama ja x beli jeans baru..tadi baru ja aku surf kat net design n style dia...bila nak check store semua kat europe lah pula..kat asia x ada design n style camtu...ni nak kena p tengok sekali lagi rasanya kat levi's store kat gurney or queensbay mall masa cuti raya cina nanti...

canon eos-ni idaman aku dah lama dah...n aku ada post pasal EOS last month tapi until now kumpul duit x habis lagi untuk dapat satu..tengok nowadays ramai pula dok gila camera besar-2 ni dulu payah nak tengok mungkin now dah murah sikit kot..sometimes aku tengok jealous gak..hehe insyaallah by end of year baru leh capai kot..mana tau kan..

polo t-shirt-sejak tengok ekin-mawi pakai t-shirt ini..aku berkenan sungguh sampai siap suruh adik aku survey price dia time dia kat KL aritu...agak-2 dalam RM140 sehelai..kalu nak beli xkan sehelai kan..mesti lah 2 helai paling busuk..xkan nak pakai ulang-2 kot sehelai tu sampai lusuh kot..ni dalam perancangan lah..semalam time tonton tv..we all siap discussed lagi apa kata kita p KL dalam sehari ja x yah bermalam kat sana...keluar pagi dari penang then shopping-2 kat KL pastu balik penang balik...nampak cam penat x..tapi kalu nak stay kat KL x mau singgah umah sapa-2 lah..satgi habis plan x jadi pula..duduk hotel senang sikit..tapi my bro cakap x yah nak duduk kat hotel pun..makin hari tengok t-shirt polo ni makin x sabar ni..tengok cara n style ekin dressed-up ngan t-shirt polo ni agak-2 sempoi gak ah..leh dikatakan dah jadi ikon fesyen aku lah..hehe x salah kan..

antara design-2 Ralph Lauren

harap-2 aku leh dapat lah salah satu dari item-2s kat atas ni...by end of month...memang syukur kalu dapat..hehe...peace!!

2 comments:

Haslinda said...

MERMON...KLU P NK PESAN LA SELAI...BLEH???

nooRjan said...

boleh no hal punya...tapi kena bagi duit skali ah..hehe..