Sunday, February 15, 2009

Launch At Queensbay Mall

cam biasa kalu friday mesti x tau nak p makan kat mana...sebabnya from monday till thrusday ada ja urusan nak p jalan2 kat Sunshine Square....yelah dah off dekat sini mana lagi nak p kan....cam arini, we all cam biasa makan breakfast kat cafe ja..sebab me n my sis bawa bekal whereby every friday kat cafe akan ada free fried mee, mihon n keow teow....so linda n dila makan mee n mihon...

we all selalu nya akan decide nak p mana time lunch..masa we all makan breakfast..this time cam biasa semua setuju nak p jalan2 kat QM...tempat yang best nak shopping n ramai motxxxxlan p...kalu p sana ada ja jumpa kaum kerabat...hehe..cam biasa tiap2 friday ada meeting from 11am till 12 noon...habis ja meeting terus p makan..hehe syoknya..this time naik myvi my sis...1st we all window shopping n me n my sis nak beli hadiah untuk our beloved friends sapa lagi kalu bukan che pah n angah comey...hehe sebabnya we all akan tukar2 hadiah once in a year...best kan x penting lah samada hadiah tu mahal or murah janji ikhlas nak bagi...untuk linda n dla..nanti i nak cari sesuatu yang diff to show how i'm appreciate them as my friends...

this time me n my sis berpecah ngan linda n dila....me n my sis p SnJ gift shop whereby linda n dla jalan2 kat F.O.S...linda cam biasa nak tengok baju untuk cik zhea...kat SnJ x banyak sangat choices...so me n my sis Living Cabin..walaupun keadaan kedai dia agak sesak tapi banyak choices..cam2 ada..dah beli hadiah semua then we all singgah kat Brand Outlets..(kalu p QM x sah kalu x singgah store ni)...hehe...pastu we all berpecah lagi..linda nak p Jusco sat Kids Dept..n me, my sis n dila..jalan2 p sampai border sebabnya me nak beli sesuatu to my beloved buddy...hehe sebab x tau kat mana nak cari apa yang me nak cari tu..me p kat information counter then asked them where can me find it...one chinese guy so polite with soft spoken direct me to the correct section where me can find the stuff i'm looking for..hehe guess what?? the stuff that i'm looking for just left one..fuh...then xkan me x nak grabbed kot kan..price dia x yah mention lah kasi sini..janji me ikhlas nak bagi n my buddy sudi nak accept...that's make me happy...then my sis called linda..told her that we at Border book store...linda pun nak cari one magazine ni called mama n baby..maklumlah sejak dah jadi mummy cam2 benda focus more to baby lah...hehe best kan..

then tiba2 ja semua terasa lapar...hehe mula2 semua orang cakap nak jalan2 ja kat QM....we all turun ke ground floor n find the nice place...then linda suggest jom kita makan kat Johnny's...cam biasa bila dah sampai depan Johnny's, kita akan disambut n dilayan ngan sebaik mungkin..hehe

masing2 sibuk tengok menu sebab banyak sangat variety..x tau nak pilih yang mana...once done make our choice call the waiter n make an order...while waiting for the food, sempat gak ambil gambar..aku terlupa nak bawa camera to off today..nasib linda pakai handphone yang canggih so we all shot using linda phones....

1st of all thanks to linda for the nice pics...grabbed from her site...here goes the pics...

the menu..looks yummy rite...inside it got alot of food choices...that make us wanna try all of them...
food that linda order....white rice with omelette chicken and prawn..

me order menu...hot n spicy fried rice...

dila order menu...bbq chicken rice...

my sis order menu...fried rice with prawn...

dila n linda...

me with my sis...

everyone decided to order same drinks...Sarsi..makan sambil berbual x sedar dah pukul 2 pm...nasib it's friday kalu x habis..hehe...sampai off dah pukul 2.30pm nasib boss ok..hehe

2 comments:

CAHAYA said...

sedap ke makan kat Johnny's tu? Tak pernah try lagi, tapi kawan² cakap tak sedap. Betul ke?

nooRjan said...

hehe..leh lah takat nak layan..ada jugak food dia taste not that nice...