Wednesday, February 25, 2009

Farewell Party Shaliza aka chet...

arini we all ada lunch party untuk officemate...tomorrow will be her last day at Moto..then we all decided untuk wat farewell party untuk chet (panggilan manja) today...wat kat our garden cafe ja...

tepat pukul 12 tengahari we all mula gerak from off to cafe...dalam masa 5 mins pun x sampai..bila sampai kat cafe..semua dah ada kecuali orang yang kita nak celebrate tu..hilang pula dia...hehe after that baru dia sampai...masing2 duduk dulu..then Moey tanya sapa nak jadi mc..then me cakap Liza lah..hehe

Liza tanpa buang masa start the party by welcoming everyone who joining...for today party..

Liza..mc

masing2 teruja dengar Liza cakap ah..

Liza was inviting Moey for some speech...ni boss kepada Chet...

tengok masing2 so concerntrate n listen apa yang Moey cakap...

now giliran orang yang kita celebrate..sapa lagi Chet...bila mai turn dia..malu2 pula dia then asyik senyum ja...hehe..nervous ah..

pemalu rupanya...ingatkan brutal

tengok..apa yang Chet cakap x ngar lah..slow betui suara dia...n apa yang ditenungnya..
nilah yang ditenungnya...sedap..aku pun terliur

terimalah small appreciation token from all of us...

dah macam wat birthday party kan...

semua orang dah kasi speech...penat kan..apa tunggu lagi..jom kita makan...lagipun lauk pauk semua sedang tunggu kita untuk diserbu...hehehehe antara menu arini ialah..nasi putih, sayur kobis, ayam masak merah, n air carbonate...semua menu ni diorder kat mak Nadzri...sedap n memang sedap...nanti Nadzri we all leh order lagi ah in da future...

sedapnya....ayam masak merah tu memang delicious..
beratur cepat..self service..sapa nak tambah berapa kali pun boleh..Ateq n Liza tolong ceduk untuk orang lain
ni nasi pinggan me..hehe nasi 1/2, sayur n ayam..walaupun pedas tapi memang kick...me makan guna tangan..member2 yang lain ada yang guna sudu n tangan....
sementara orang lain sibuk nak makan..Chet pula sibuk nak tengok card yang we all bagi...penuh kata2 kat dalam tu..
.
antara isi kandungan card...tu dia masing2 dok luahkan apa tu...
eronoknya dia orang...nampak x apa yang kak Yati nak suapkan Chet..
happy nya kawan kita ni kan...
Chet n Liza...depa dua ni kawan baik...ada saja nak cerita lah tu..

deserts time...this time dapat makan cake, peanuts, snacks...

Fan senyum sikit....Epul tengah tunggu giliran untuk cake ah...
Chiew Li n kak Saras tgh layan cake smp x sedar me ambil gambar dia orang...
dia orang pun sama..

sedapnya chocolate rice..me kalu nak makan cake mesti nak tepi dia ada chocolate rice..

rancak berbual ah..ada saja benda dia orang nak sembang..tapi perhatikan Dila Saad..dia tengah layan apa tu..sampai terbeliak biji mata ni...
gaya mau ada...tapi Dila still eating?....sampai x kelik mata
nasib time ni dia orang ready ah..tapi tangan still pegang makanan lah...
siap taupow nampak...hehe cam biasa x nak bazirkan..

group potrait time...masa ni tengok lah gaya serta gelagat masing2...cam2 ada...ada yang nak jadi Moto Next Top Model lah...hehehe ada pula geng bujang lah..n yang x leh tahan ada orang nak wat cover album...ada k? tengok kat bawah ni....sahih gelak besar...
antara barisan Moto Next Top Model...pilih2..sapa yang layak..

from different angle..masing2 ngan style dia orang....
yang ni group CM Penang...x nak kasi pose ek..
group photo..masa ni panas gila kat luar tu...tapi nampak seperti pas hujan kan..cantik x our colourful uniform..p mana sure orang kenai..
from different angle...dah cam cacing kerawit lah barisan tu...
ahah...ni geng orang bujang..ada lagi tapi depa dah jalan jauh malas nak panggil..antara dalam member dalam group ni..from left nadzri, epul, haniko, ateq, liza, chet, anuar n me...semua still available cuma epul dah tunang..
ni dah cam nak wat cover album lah atau merenung masa depan..yang penting Anuar control macho..hehe yang lain slamba ja..apa2 pun scnery kat belakang tu cantik...

habis ja session photography..masing2 kemas2 balik meja kat cafe..baru next time leh wat lagi kan..time dah almost 1.20pm...balik off wat keja...satgi ada gak yang cari..


tengok dalam on da way to off pun masih seronok lagi ah....memang happening lah depa ni...syok!!!

masih sempat lagi pose...walaupun tengah jalan...dahsyat ni...

apa2 pun thanks to organizer...sebab wat farewell yang so happening camni...dah lama rasa x yah kan..dulu selalu setiap kali ada orang resign ada ja party...hehe

the food was so delicious..n yummy...kenyang makan...sampai tea break pun x yah p rasanya...

to Chet....it was nice knowing you n such a pleasure moments to cooperate with u...wish u all the best for your future undertakings...may your pocket shine every morning n night with blessing, luck, love, happiness, properous n wealth...

2 comments:

CAHAYA said...

macam chomel semua berbaju munge². tiba2 terus lapar la.

nooRjan said...

hehe..tu bkn baju bunga..tapi design dia ala2 batik...makanan dia memang sedap..tambah2 ayam masak merah tu...pergh!syahdu..