Tuesday, July 7, 2009

thumbler air...

hahaha...bestnya dapat thumbler air yang baru untuk d'bawa ke office....kalu x silap order last week kot...then yesterday dapat lah...order bukan satu tau tapi semua 3 thumbler (900ml).. untuk diri ku, miss haniko n bro ku lah... semua sama warna..jadi boria sat..hehe..

jenama tupperware...(warranty life time...+ benda alah ni leh guna untuk 4 generation klu x silap...hehe) walaupun mahai x apa sebab tahan lama serta berkualiti...

kat off ada...geng baru jadi brand dealer for this tupperware brand...beli kat dia lah...dapat discount lagi...i like!!

as for myself..memang peminat brand tupperware ni..siap ku ada collection of lunch /dinner set tau...rasanya now dah x ada kot..nanti ku check tengok ngan dealer rapat ku ni...hehehe


branding dia...

one for me n one for miss haniko....amacam nampak secolor x??

close up...

p/s: pada sapa² yang berminat nak beli barangan tupperware...sila lah jenguk ke MamaZhea' Shopping site (http://mamazheasshop.blogspot.com/) ...cam² ada...

pada mermon aka haslinda aka MamaZhea....jangan lupa kasi discount sama i tau...hehehe

4 comments:

Haslinda said...

bleh punyaaa..tenkiu tlg promote..bg diskaun lg utk next purchase ok!!

nooRjan said...

hehhe...ni yang lagi i like ni..nanti tengok apa barang yang d'perlukan lagi...

Brian Kinney said...

Haha macam-macam.
Kalau nak beli jersey bagi tau ye!

nooRjan said...

brian:hehehe..dia pun wat biz jugak...kasi lah link nak tgk collection of jersey..mana tau ada yang berkenan..!!!