Monday, July 20, 2009

Belated Birthday Surprise Treat

tengok pada title dh tau kan ku nak story mory pasai apa this time...hehe the story begin:---

saturday yang lepas...adik² ku sayang (miss haniko n miss angah) ni semua wat surprise treat untuk me n miss pah...yang best kalu birthday kami berdua..makan besar terlalu besar n banyak gak dapat hadiah...hehe n selalu d'ingatkan..i like it ♥♥♥♥..d'sebabkan birthday this year falls on wednesday (the same day in 1981 i was born)...so x leh celebrate kan...depa dua orang ni plan..wat on saturday..mula² tu miss pah sms cakap x mau kluar ngan dia k?...then dia siap tulis dalam sms tu..pukul 2 kat bawah umah ku..wah!! apa lagi ku n miss haniko pun iron baju, mandi manda n bersiap²..dalam time tu kot miss haniko dok plan ngan miss angah nak wat benda alah ni...miss haniko dalam pukul 12.30 tghari semua dah siap..then dia bagitau ngan me mom nak p klinik sat jumpa doc sebab dia x sihat sangat...saja lah tu nak cover keja jahat..:p

ku pun dalam time tu siap² lah..kang lambat pula kan satgi depa dok tunggu...pukul 2 pm dah turun bawah miss haniko dah sampai n miss pah pun sama gak...journey terus heading to queensbay mall (tempat rancangan)...then ngan slamba miss haniko cakap apa kata kita p kenny rogers sebab miss pah nak blanja..

bila sampai kat kenny..cari tempat lah..x tau pula dah wat reservation siap²...tengok² dishes semua siap terhidang...tapi depa ni kantoi untuk air n muffin tu..sebab mulanya miss haniko cakap 3 orang ja...tapi akak tu letak 4 air + muffin...hehe masa tu dah leh agak sapa yang mai..miss haniko mati² cakap bukan miss angah tapi orang lain...panic tu ada gak mana tau depa dua orang ni leh wat keja gila punya...otak seminit..duduk dalam 10 - 15mins camtu..baru angah muncul ngan bunga ros kat tangan..wah terharu rasa tau..at same time happy gak...sebab berempat kembali..heheh..

layan gambar...:

meja d'reseved..

ni side dishes pilihan ku selalu bila p kenny...
semua orang minum air yang sama...coke...
muffin..kenny yang paling yummy..coklat for me n miss haniko..vanilla for miss pah n miss angah..

miss haniko n miss pah...

ni lah miss pah..orang yang share same birth date with me..tapi diff year...

ni lah ku..

miss haniko...sibuk memanjang dok sms ja keja dia..

dishes yang dok tunggu untuk d'yum²...

antara birthday gift untuk ku..masa party tu...

tengok..rupa orang yang keseronokan dapat hadiah...oppss nampak gigi semua..cam wat iklan ubat gigi..

antara gift miss pah dapat masa party...gift from ku blum kasi lagi..nanti ye miss pah..comin on da way

cam biasa...setiap kali birthday sapa² dalam geng mesti ada sekeping ja kek dari secret...hehe untuk d'kongsi bersama² 4 stooges..

hehe..miss haniko sampai terbeliak biji mata tu pasal apa...

ala² manjanya..ku pun kena suap gak..

ha...turn miss pah pula..

miss angah yang cute (master mind)..pun kena gak tau


ala² miss haniko nak manja jugak ya...

tengok makan sampai x kalih langsung..

tengok macam tau² ja orang nak ambik gambar dia..terus dok jeling manja


dah habis makan...sembang² , jalan²...
ni pula antara birthday gift yang ku dapat untuk tahun ni...guess what???? semuanya perfume...tahu lah ku pengemar perfume..dapat hadiah pun perfume...perrgghhh!!! semua nya bau yang best..i like...!!n of course roses pun ada jugak..walaupun sekuntum...hehe



small token from Bali...dari kak nurul (moto)..phone porch

from miss haniko...perfume DKNY...limited edition pula tu...

from miss pah..white musk (white hot summer ete tropical) from body shop...ni pun limited edition gak...
from miss angah...moroccan rose from body shop (ni pun limited edition)...+ roses + card...

amboi semua hadiah limited edition tu..gila lah depa ni....suka semua nya...hanya guna morrocan rose..(bau ala² fresh roses..bau dia yang fresh...wat ku rasa cam kat taman roses ja..mmg suka sangat)...white musk n dkny tu..mayb this week akan d'rasmi kan..

anywayz girlz...thx alot for all da lovely gift memang romantik habis gift ni semua...i really really love ♥♥♥♥♥♥♥♥ it.....

to miss angah n miss haniko...thx alot for da suprise birthday treat..n for belanja makan...really had a great time...hope semuanya ni kekal sampai bila²...AMIN!!!!

tp kita x ingat pun nak ambik gambar 4 stooges sekali kan...x apa lah....ku guna gambar dolo² yang kita ambil masa lepak sama² dolo²...

4 stooges...

2 comments:

Faisal Admar said...

tiba2 lapar VS. kan?

nooRjan said...

faisal:yelah tu..tiba²..saja lah tu...nanti lah..mmg nk p pun vs tu..tp da right time blum tiba lg..hehe tunggu!!!