Thursday, July 16, 2009

Hanya Ingin Kau Tahu......

ha...ngar x lagu kat sebelah ni???? best x? jiwang karat sat...1st time ngar lagu ni masa tonton cerekarama (kontrak cinta) kat tv3...terus jatuh cinta..tambahan pula secara kebetulan pula dah miss haniko ada upload lagu ni masuk dalam tumb drive kat myvi dia...last weekend masa kluar ngan geng² lepak asyik play lagu ni ja..dah habis tekan balik suruh dia repeat...even every morning masa tunggu miss haniko sempat lagi ku dok layan lagu ni...

ni pula dah upload kat blog...mau selalu lah ku ngar lagu ni dok repeat kat off dari pagi sampai nak balik...kenapa ku suka sangat lagu ni????? sebab nya lirik dia touching sangat...pastu vocalist dia nyanyi slow ja..sayup ja rasa nak nangis tau tadi...biar lah orang nak cakap ku minah jiwang karat...sebab sometimes memang ku jiwang karat pun...liok lentok punya lagu semua layan..

nah ambik kat bawah ni lirik dia....

Republik - Hanya Ingin Kau Tahu

Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku

Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisi akhir nafas hidupku

Ow wooo wo wo wooo

Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup

Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisi akhir nafas hidupku

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisi akhir nafas hidupku

Ow wooo wo wo wooo

5 comments:

Anonymous said...

memang best

nooRjan said...

cik anonymous:..agreed,yeah mmg best..u also like it?..

Anonymous said...

yup

HANIKO ARIHYOSHI said...

haniko pun suka lagu ni..!!

nooRjan said...

haniko:...wah nampaknya ramai orang suka lagu ni...!!