Wednesday, April 8, 2009

welcome back to off

hehehe...setelah 2 ari berehat diumah...ngan cukup tidur, n makan..hehehe...today me back to off...

tapi cam biasa bila time bangun pagi nak mai off..me memang agak payah..hehe...kena cukup time pukul 7.30am baru nak bangun...kalu terbangun awal pun...me akan tidur sambil duduk atas katil selagi me mom x bising selagi tu tidur lah...

disebabkan vivi me sis x sihat n ada kat workshop..terpaksa lah jalan kaki sampai bus stop depan BJ complex..bila sampai tu ada ja satu rapid bus ni..selalunya bila kita tahap tepi jalan dia berhenti arini x berhenti pula...iiiissssshhhh...orang dah lah lewat sikit sebab sayup sangat kat umah tadi ni nak tunggu rapid satu lagi mai...alamak nya basah kuyup lah baju ngan peluh...mau busuk masuk office...hehe..

so far x bau lah..sebab rexona penyelamat ku..hahahah...

nampaknya esok kena lagi naik rapid...vivi siap esok petang...eemm..x apa exercise sikit..dahlah kat umah still kena panjat tangga...sometimes me kalu balik umah dah malas nak turun balik...harap2 minggu ni me rajin wat keja..n start a days ngan penuh keceriaan...

2 comments:

Haslinda said...

patut la bebau..hahaha..tau dah mai dr mana bau tu

nooRjan said...

ceh...mana ada..mai bau ketiak ni..wangi ja..:p hehehe