Friday, April 3, 2009

April...

any special occasion on this month...rasanya ada...

semua tarikh2 penting dalam hidup..hehe

4 april 09...kenduri doa selamat kat umah me cousin

5 april 09....me cousin tunang...(me mom lah tlg prepared hantaran dia..nanti me publish gmbr kat sini bila free)...

6 n 7 april 09....me on annual leave....bestnya cuti..nak tidur, tgk tv, jln2, tgk movie...wow bestnya!!!

12 april 09...me best friend b'day...siti sofiah hj shariff..(nama penuh tu)....

18 april 09...me sis..haniko b'day...

so far tu ja lah kot....untuk sapa2 yang sambut b'day nampak gaya me kena get ready for present lah...eemmm

3 comments:

i_sofia said...

"5 april 09....me cousin tunang..."
"ME" to bila nyer?? lambat sungguh la nak rasa nasik minyak dia :p :p

Faisal Admar said...

banyak nya bday!
*pengsan*

nooRjan said...

i_sofia:Me?hehehe..insyaallah..doa2kan lah..mmg nak very soon...tp x ada jodoh lagi kot...bf pun x ada camna..nak kawin?ramai dh teringin nak mkn nasi minyak..hehe..insyaallah when the right time has come...will let u guys know up-front..(1st person)...hehe

faisal:hehe..every month mmg ada ja birthday..nmpk gaya kena prepare duit yg banyak for b'day present...hehe