Wednesday, February 24, 2010

strawberry + chocolate......

teringin giler rasa bila selalu tengok kat tv...chancel 703 (AFC)....


so ku pun apa lagi...last week kan time cuti CNY....gi Giant n beli strawberry + cooking choco....


mula² ingat nak wat lah time cuti CNY tu....tapi x sempat pula...sebab...????? sibuk gi jalan sana jalan sini....


last² sabtu lepas...baru teringat n sempat wat...hehehe...after wat tu...kasi dia sejuk secara manual (letak kasi kena angin) kot lah leh kering choco tu...rupanya after dah balik dari jalan sakan pun...choco blum kering da....eeemm


x feel lah klu makan time choco blum kering...so sejukkan dia secara orang modern...boh dalam fridge...hehehe..cubaan kedua memang berjaya....choco kering ngan begitu bagus...hehehe.. baru lah feel sikit nak makan...strawberry choco cam fav dato ct...hehehe...

layan pics:...

before kena celup...after cuci² kasi bersih.....

 
after celup....n setelah d'sejuk beku kan....

kasi close up sikit....

sekejap ja dah habis...hehe nanti kita wat lagi k....apa2 pun memang yum yum..


peace...!!


1 comment:

myfuzzyworld said...

Salam Sis Noorjan n semua pembaca blog ni,

Saya ingin menjemput anda semua untuk participate dlm survey saya berkenaan dengan Blog Quality Evaluation. Anda juga berpeluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-