Tuesday, February 16, 2010

cousin wedding lagi....

wow!!!ramainya cousins2 ku yang kawin lately...

paling latest ialah last saturday (13-feb)...counsin ku my mom side...sebabkan my parents still kat Mecca..perform their umrah...n my lil bro working nite shift..so nampak gaya only me n miss haniko lah...yang kena attend...n this wedding kat kampung halaman...

both of us decided nak gerak dari penang about pukul 10 am...tapi bangun sayup gak...so gerak dalam pukul 11am...sampai sana almost pukul 12.45noon...just nice time...hehe sebabnya rombongan pengantin laki blum sampai lagi...n cousin ku aka bride...tengah bersiap last mins punya...hehe

tepat pukul 1.30 ptg...rombongan pihak laki sampai...

theme color of da day is...kuning d'raja...

jom layan pics...sebab no idea nak type panjang2....

rombongan pengantin laki...

cute, comei...n sama muka lah...

upaca m'motong kek....

ni baru 1/4 cousins2 ja...

sebabkan rindu sangat ngan my mom...so dia orang ni lah p'ubat rindu...cik mariam(mak pengantin perempuan) looks exactly same cam my mom...n cik aminah...aunty paling cool ever..tengok gambar ni lama2 rindu giler jadinya kat parents ku....


so tu ja lah story mory...bln june nanti ada kenduri lagi...this time pula wedding cik fairoz...girl yang pakai blue one set tu...hehehe
peace...!!

2 comments:

Faisal Admar said...

dia tu bila lagi hahahaha

nooRjan said...

faisal:eemmm..x smp lagi time...doa2 kan lah ya...haha