Tuesday, February 9, 2010

alhamdulillah...

syukur alhamdulillah...rasa ringan sikit perasaan rindu n sedih....dapat ngar suara parents ku...tadi dalam pukul 2.00pm camtu my father call cakap dia orang selamat sampai kat Madinah...pukul 2am...ngar suara cam seronok mereka kat sana...

mereka berdua sempat gi ziarah kat tempat2 bersejarah kat Madinah after solat subuh...n ada jugak sempat snap pics....masa dia orang call tadi guna someone phone kat sana yang ikut serta ngan dia orang semua...then my father cakap nanti dia beli phone card....

tadi dalam pukul 7.55pm tadi dia orang call (dah guna number phone Arab Saudi..) lagi...this time my mom yang cakap 1st...ngar suara terus berkolam mata ini..yalah lah orang2 kesayangan wei...baru 2 ari...rindu gile2 dah ni...time dia orang call tu..kat sana dalam pukul 2.30pm...kejap lagi nak masuk waktu Asar (time Madinah)....my mom ada gak cakap kat sana sejuk sikit...mereka berdua sihat alhamdulillah...kat Madinah..dia orang akan visit Makam Rasulullah...n sahabat2 Baginda..serta tempat2 bersejarah yang lain...

my father siap pesan suruh bagitau saudara mara semua cakap dia orang semua sihat n selamat...

selalu my parents call..dia orang x sempat cakap ngan my brother....yelah dia keja shift petang...pukul 11pm baru balik...insyaallah nanti dia orang later kot lah pas my brother balik...

tu ja untuk kali ni ya...

peace...!!


2 comments:

Faisal Admar said...

semoga parent selamat pergi selamat sampai ye. amin...........

nooRjan said...

faisal:insyaallah hope semuanya selamat....ari2 my parents ni update we all kat mana dia org...x sabar tunggu dia org blk..nk ngar cerita dr sana..sure best...