Thursday, January 21, 2010

ooopppsss...

mode:
....terkejutnya....:p

reason:
hahah...he got call me...x pasal2 pula wei...tiba2 ja...cam dia rasa rindu pula..hehe siap cakap apa tau kat ku...orang call asyik dok elak nak jawab ya..napa??? hehehe blushing terus n bling2 muka ni...yelah orang yang satu ketika dulu dalam kehidupan kan...x pernah expect dia akan wat camni...apa yang d'bual bicara...let it remains with me...last before hang up..siap cakap nanti selalu lah call n keep in touch...gila k apa nak call dia..mau ku kena serang ja kot nanti ngan wife dia..

ku siap sms dia ckp..nanti rindu tgk ja pics kat fb...belambak gmbr kat sana...heheh (ganas x)

to mr a...mmg suatu ketika dulu perasaan syang, kasih cinta semua ada...tp now no more lah...coz u belong to someone yang berhak atas diri u...hanya ALLAH yang tahu apa yang ku rasa...n biarlah semua tu jadi kenangan..k..x kira apa yang berlaku...life must go on..

peace...!!

2 comments:

Faisal Admar said...

ganas ke nenas?

nooRjan said...

faisal:heheh rasanya ganas n nenas skali kot chewing...heheh*wink*wink*..