Wednesday, January 27, 2010

blogging....

wah wah...dah makin ramai d'off ni berblogging ni...cam virus pula dah...berjangkit habis....setiap ari ada saja orang yang create blog....makin sakan dah ni...tapi kwn² semua make sure b'blogging after work time k...(ikut cam ku...kadang² tu curi time jugak)...hehehe

n make sure before post any entries....everything d'nilai, d'tapis sepenuhnya k....

n make sure do share ur blog link...nanti km nak comment tengok ur blog ok or not...(gelak jahat n gelak juling)..cam blog ku ni bagus tara mana ntah...hehehe

happy blogging ya...blogging ni best cuma jangan sampai m'khayal kan ok...cam every single second or minutes nak update ja...jangan terlalu addicted sangat k....

take care...!!!

peace...!!

7 comments:

Faisal Admar said...

hmm, setahu faisal, ramai quit blogging dan focus FB.

nooRjan said...

faisal:huhu tu bg faisal..tp kat sini dia org ni dh mula addicted ngan blog lah..dia org dh bosan n boring ngan fb, friendster n etc....hehehe cam awak jugak kan...ada saja benda nak share ngan we all kat blog tu...:p

Faisal Admar said...

er, i share dua2.
blog n fb :D

Faisal Admar said...

lg pun i punya blog tak famous mcm u

nooRjan said...

faisal:hehehe u shared dua² ah...hehe i pun nak jugak lah...:p

blah blog dia x famous...lain lah i mmg x famous langsung...rasanya dia paling glamour kot..setiap entry yg d'post ada ja org nk comments...x cam kt ni setiap entry d'post..rasa x ada org baca kot..cuma diri sendiri ja kot..:p

Faisal Admar said...

ada org komen? sebab depa kesian kot takdak org lain komen

nooRjan said...

faisal::p blah lah awat depa nak kesian pula...cam² lah en admar ni....k depa semua tu x sabar nak comment once u've post something...:p