Monday, March 16, 2009

tagged lagi....dari Haslinda

tagged lagi...dari Haslinda pasal birthday wishlist pula....mai kita jawab....

1) Make a list of what u want on your birthday

2) The list should be 10 numbers

3) post the image of this award to your posting

4) give it to 10 frens of yours

oh..wow!ni part yang paling best nak cerita..sebabnya every year me akan tunggu apa hadiah yang istimewa yang me akan dapatkan...so far dapat dari kawan2, me sis, n family...n x pernah dapat any hadiah dari orang tersayang....still waiting for it..ok x yah dok sembang kosong n panjang2 mai kita tengok antara me birthday wishlist....antaranya:-

a) bouquet of flower...mostly interested n so passion to roses..doesn't care about color, size n how many of it..janji orang yang kasi tu ikhlas nak kasi...n at the same time dia tunjukkan kasih sayang dia melalui bouquet tu...romanticnya...

b)perfume...me ni gila sikit kalu bab2 perfume ni..terutama sekali dari body shop sebabnya bau2 dia wat u feel more confident, sexy, calm n look gorgeous..hehe tu dari perspektif me ah..so far dalam koleksi me adalah almost to 6 or 7 types...

c)chocolate...yang ni memang fav me..x kisah lah apa brand or jenis or size..janji milk choco..

d)handbag (gucci or LV)...yang ni berkenan dah lama n tengah tunggu ada x orang nak kasi b'day present...hehe agak melampau pula kan..tapi rasanya berbaloi..hehe

e)jam tangan...dari brand espirit...

f)gi vacation or holiday...kalu dapat me teringat nak p visit disneyland...x kisah lah hongkong or japan or even kat us...tu memang hasrat dari kecil, besar till bila2 kot..kalu x dapat gi loc ni...dapat p korea or japan pun cukuplah...lawat tempat2 romantic kat sana...cam tmpt shooting winter sonata...

g)money...hehe dalam tgh gawat ni....kalu dapat 1million tu canggih gak tu..leh p mana2 n wat apa2 ja...

h)DSLR...ni me tunggu kalu ada sapa2 sudi belikan untuk me...nak beli sendiri x mampu lagi..kalu dapat hadiah ni..peh...tidur x lena me..

i)lewis...dah lama x beli seluar..kalu dapat sehelai 2 helai..meletup..

j)belaian spa or slimming...me dah lama teringin..kalu dapat b'day pakcage elok gak ni...hehe n one more thing sebab nak kurus ala2 me sis..yg leh fit any type of clothes....

so tu je lah me birthday wishlist...kalu sesiapa nak kasi hadiah this year make sure pick one from this list k....hehe just joking ja...me x kisah dapat hadiah or x...janji keikhlasan seseorang tu pada kita..tapi kalu nak bagi ja me...grabbed ja this opportunity..tunggu lagi...eemm

this time x nak tagged sapa2..tapi sapa2 yang nak me or kawan kasi birthday present..baik wat tagged ni..mana tau leh get prepared kan...in advanced...k

2 comments:

Faisal Admar said...

Penyapu nak tak? Kekekekeke.... Amboi semua nak free ye :P

Bila nak date ni?

nooRjan said...

eemmm..apa pula penyapu nya?...dah kata tagged psl birthday wishlist..mesti lah semua nya free..:p

tu lah bila agaknya nak date ntah...dia tu lah bz sgt ngan badminton dia...