Tuesday, March 10, 2009

cam lama ja x update blog

rasa cam lama ja x update me blog kan...hehe dulu selalu ja online malam kat umah semata-2 nak update blog n godek-2 blog tapi nowadays feel cam x ada benda pula nak bubuh kat sini..hehe

cam last week 2 ari x masuk off sebab attending training...malam sure lagi malas nak buka sebab nak merehatkan kepala otak ni after banyak benda baru yang aku belajar...next week monday n tuesday ada lagi 2 class kena attend...x lah rasa penat pun kan..sebab kita duduk ja dalam class tu then ada wat group activity sebab tu makan-2...hehe

rasa this week cam ada mood nak update blog ngan latest me story..hehe sebabnya weekend masa cuti ni me cousin wedding...family semua kat Rawang...hehe

nanti we bubuh gambar-2 semua cam biasa serta story sikit..peace!!

4 comments:

CAHAYA said...

lama. dah agak bersawang dah tu. lol.

Faisal Admar said...

Bila start malas, habis.

Procrastination is thief of time!

nooRjan said...

cahaya: crita mmg ada tp sikap pemalas dh mai pula time2 ni...dulu excited ja nk update perkembangan harian tp nowadays cam segan sangat...akan ku perbaiki sikap ni...

faisal: amboi syg...falsafah ah..i will make sure i won't falls under that quote...:p

Faisal Admar said...

Yea right.

You already categorized in that list :P