Thursday, March 11, 2010

yummy....

dah berkurun abad rasanya...x makan benda² kegemaran....iaitu cake n milk choco...

selalu bila teringin...simpan dalam hati n telan air liur ja..hehehe...ari rabu system down..n keja pun haruslah x leh wat kan...jam pun dah pukul 5 pm...eemm linda aka mama zhea ajak jom lah kita p SS...(sunshine square)..m'shopping kan diri serta m'habiskan duit..tapi before nak p tu..siap im dulu..(our comp chat) cakap dah lah x makan cake SR...hehe..

ok dah way after habis beli barang² ngan miss haniko..n mama zhea x habis lagi shopping..so we all gerak dulu..dia pesan lah klu masuk kedai merah tu (SR) tolong belikan cake untuk dia skali...so ni lah hasil nya...hehehe


pic courtesy of  secret recipe site...apple cheese slice for me..suka sgt coz apple dia tu...



pic courtesy of tudor gold site..baru makan 1 bites dah x lalu..eerrggh tinggai dalam fridge kat umah...sapa² nak mkan ja ah...



peace...!!


2 comments:

Haslinda said...

kak jan,yg tudor choc tu kek bru ka?huhu sguh outdated km ni.

nooRjan said...

@mer:huhu...lupa pula mau cerita..lah...sungguh malu..heheh tu choco baru lah not cake baru:p