Wednesday, March 31, 2010

Sepetang d'taman belia....


last sunday...ari untuk jalan2 bersama2 ngan parents ku...tis week me dad suggest nak p jalan kat taman belia...

tempat yang agak menarik untuk bersenam kan...we all kluar after solat asar...so x lah rushing sangat kan...jalan pun x jam...best!! cuma bila sampai kat taman belia ni..parking adalah susah sangat nak cari coz limited sangat...n we have to park vivi jauh sikit lah...

ramai gak org kat sana..klu weekend ni..yang ada mai picnic2 kecik...kan ada kolam kecik utk kanak2...ada yang berbasikal...ada yang duduk bersembang....heheh..

yang best pasal tempat ni...banyak pokok2 hijau...tu yang best..nyaman ja rasa walaupun panas....

pusing 1 round kat sana..then makan laksa (kebetulan my cousin bro juai laksa kat sana)..so at same time dapat lah jumpa dia skali serta all anak2 buah ku...seronok depa dok main bola kat padang tu after mandi kat kolam tu ah...1st try laksa kak wan...memang class walaupun ku x tahan pedas...

masa time nak balik tu...adalah terserempak me dad x-colleague..apa lagi sembang rancak lah...ye lah org2 dh retire kan...hehe cam2 cerita depa...

b4 balik tu mesti kena pijak batu tu..(reflexology) n kebetulan nampak lah sekumpulan or sefamily monyet wei atas pokok...baiknya punya dok buang sampah dari atas...anak2 monyet pun banyak....nasib dia orang x kacau...

pics time...:-all pics taken kat taman belia...




















peace..!!!

2 comments:

Faisal Admar said...

bila nak tangkap gagak itam ni... skill dah ada~~

nooRjan said...

@faisal:hehehe..u nk blanja satu bagi i ok gak gagak hitam itu adalah sgt mahai lah.x mampu den lagi ni..still kumpul n kumpul duit...skill dh ada?hehe biasa² aje tu..x lah se-expert mana pun...lain lah dia tu...lawa² pics dia semua..:D