Friday, June 12, 2009

it's friday...

again ah...it's friday...hari yang ditunggu² oleh semua orang rasanya..yelah sebab esoknya dah weekend kan (sat n sun)...hari x keja n hari bangun lambat....

cam biasa bila friday semua orang akan cepat² habiskan keja dia orang kat off...n time now showing 6.31pm...n i'm still stuck @ off ngan keja yang banyak lagi....eemmm what a boring n bosan day....adoi...kaki, tangan, tulang belakang semua dok sakit dah ni...duduk punya lama lah katakan...tapi sempat lagi ku nak update blog...hehe cam biasa curi masa lagi kat off....sambil dok layan lagu² orang putih sat...kasi ku bekerja ngan lebih rancak...baru leh balik awai sikit....cam biasa awai tu wat time...hehehehe...pukul 7pm lah..tu lah paling awai kot...

esok for sure x leh bangun lewat...sebab nak balik kampung...nak attend weeding cousinku pula...eemm nasib nak stay kat umah arwah atuk ku...x lah rasa rushing kan...mau muntah hijau rasa...mana x nya start from 31-May till now...every weekend ja mesti ada kenduri...adoi...habis lemak berkati² lah lagi...eemm....sunday pun sama gak ada weeding nak attend...tapi ni kenduri pekerja bawah my father...harap² leh balik n sampai umah awai.....

ok..tu ja lah nak bagitau kat sini...apa² nanti ku update lagi....adoiss..to be continued..

2 comments:

Faisal Admar said...

best ke bangun lewat? i selalu bangun awal... and buat apa yang patut.

nooRjan said...

hehe...tu satu kenikmatan tu..bangun lewat..ni mesti x pernah rasa bangun lewat...yelah tu selalu bangun awai...x apa u kan calon suami yg baik..tu yg bangun awai...