Sunday, June 21, 2009

activity gila ku...

this weekend kan birthday angah n father day...so ku, me sis n kak pah decide nak p ipoh..saja nak surprise angah on her birthday...x ada sesiapa bagitau angah yang we all nak p jumpa dia...ku and me sis kluar dari umah lebih kurang pukul 8pm..heading terus to sungai ara ambik kak pah..then singgah kat makbul beli dinner bawa p ipoh...dahsyat tu..

perjalanan lebih kurang 2 1/2 hours...saturday nite...nasib x banyak kereta lori or bus on da road...tapi yang banyak tau apa...lori ayam...ada saja kat mana...dari penang to ipoh..sampai kat umah angah lebih kurang pukul 11pm...then kak pah try call angah tanya kabar...pastu suruh dia mai bawah buka pintu...dia terkejut tengok we all mai...then dia leh tanya satu soalan.."sapa suruh we all mai"....emm cik sayang angah..mesti lah we all mai nak celebrate your birthday lah...masuk umah naik atas salin baju..basuh muka dan makan malam..gila lah pukul 11 lebih baru makan...habis diet aku...nasib ku makan capati ja...after makan kemas meja..semua naik atas lepak dalam bilik...

time showing now 12 midnite...n it's angah birthday...ku n me sis ada bawa birthday gift to her...body shop perfume, body shop strawberry set (body butter, shower gel n span)...serta bantal bentuk hammer yang leh nyanyi lau "happy birthday"...we all saja bawa hammer tu p kat angah sambil bantal tu dok nyanyi "happy birthday song"...kasi hadiah...siap dok pakai malam2 perfume serta body butter...dia kan suka strawberry set tu...

tu je cerita...nanti pasai birthday celebration...ku update esok...penat lah baru balik td...

2 comments:

i_sofia said...

awat kami x nampak gambaq arr?? ke mmg xde gambaq??

nooRjan said...

i_sofia:...aik gambar kat entry yg mana?..yg previous k or entry yg ni...klu utk yg ni..hanya story ja..x sempat nak ambik gambar..