Tuesday, July 19, 2011

fuuuuhh leghaa....

alhamdulillah....legha nya rasa bila semua assignment dah siap n dh submit...but tis weekend (sunday) ada presentation class da...huhuhuhu kena prepare slide n get ready utk oral test..adoi...hopefully x panic or nervous lah time present ni...ku ni klu bab2 presentation ni agak lemah coz suka nervous banyak...b'peluh2 cam apa pun satgi...n the worst part is...klu ada sapa2 tanya q...adoi lah lg...mau den x ready jawabnya lingkup kot..huhuhu...rasa cam awat lah susah sgt blajar ni...dulu2 tu lah x mau smbg cepat2 klu x sure dh ada paper tu...demn!!! (x apa ku anggap semua ni satu cabaran baru dlm hidup)....


pas habis presentation semua...final exam...yg ni lg gabra....dah lah bln puasa...huhuhu mau dok pulun baca buku...hope ku leh score lah 1st sem ni..klu x habis...


peace...!!

2 comments:

Heidi Shafiq said...

salam ramadhan.. :)

Me said...

@heidi shafiq:salam ramadhan utk awak gak...:D