Tuesday, June 28, 2011

assignment assignment assignment!!!!!!!!!!

huhuhu now dalam keadaan yang amat stressful sebabnya...iaitu assignment ku lah...adoi camna nak wat camna nak siap kan..dateline dah nak dekat...makin ari merasa makin x cukup masa...24hours is just not enough da...apakah...!!!!


utk 1st sem...mmg rasa susah n complicated.....sebabnya dah almost 9 yrs x gi class n x baca buku bsungguh2...ni lah akibatnya time muda2 dulu x nak sambung blajar ni...baru beria2 nak sambung...umur makin tua ni makin kadang2 blur...otak pula rasa cam dh kecik aja...camna ni...kepada siapa tempat ku nak refer ni..dh lah part-time study...mmg semua kena cari n ikhtiar sendiri.....kadang2 fikir balik am i really ready for it...huhuhu n sometimes bila fikir balik..ada kalanya mau nangis pun ada...awat susah sangat ni...!!!!

akan tetapi....x leh terus putus asa n mgalah...sebab this is not the end of the world yet....klu nak berjaya kena slalu usaha keras...n saya betui2 really appreciate semua org2 d'sekeliling me...sebab slalu bagi semangat, share their knowledge n thought...ada yg sudi slalu carikan bahan2 utk assignment...mmg sangat2 hargai....saya akan cuba motivate kan diri ni utk lebih buka kan minda ni utk absorb n digest semua ni...walaupun kadang2 susah n otak ni x leh nak terima...n to those yg slalu ambik berat n slalu nak tanya life camna tu...terima kasih banyak ya..awak tau siapa awak dalam hidup saya ni...sanggup layan kerenah saya yg sgt2 x ok sometimes...hehehe


peace...!!!!


2 comments:

sekamar rindu said...

salam..

janganlah tension...releks..

* folo ur blog..

Me said...

@sekamar rindu: thx for visit...insyaallah akan cuba rileks skt...