Saturday, April 23, 2011

photog outing...

rasa cam x sabar pula nak tunggu ari ahad ni.....knapa k...sebabnya....tgk ni:-
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

1st time nk join tau..hehe b4 tis ada member2 ajak tp sebab sikap pmalu yg amat tebal...maka slalu x join...tp tis time mmg rasa nak join sb mmg nak blajar...slagi x cuba camna nk korek bakat tu kan...n the best part is...it's FOC....hahahah x yah bayar langsung....mmg syurga...hehehe location dia pun mmg mnarik...tmpt yg penuh ngan kehijauan..:D

pernah skali shoot pic kat taman ni...antaranya...

kids portrait...(mai share 1 or 2 pics here)....



so harap outing kali ni dpt sharpen lg skills yg ada...at the same time dpt share knowledge,, info n talent dr xpert....

nanti saya share pic outing tu ya kat sini...hope dpt koleksi yg mnarik...:D

peace...!!!


8 comments:

Faisal Admar said...

oh shit. what is the title of this song? like it!

nooRjan said...

@faisal:which song???

Faisal Admar said...

alamak buka banyak blog. silap! haha

nooRjan said...

@faisal:lol kamu ni...mimpi k???

Faisal Admar said...

pic2 mcm dlm fb?

nooRjan said...

@faisal:ye sama ja dlm fb tu...saja nk share sb pic2 tu ambik kat tmpt yg sama dlm iklan tu...tulah org ada invite awak skali gi outing ni...

Faisal Admar said...

haha time exam mmg x dptla

nooRjan said...

@faisal: hahaha x apa next time lah....