Wednesday, March 23, 2011

pas 13 thn...

hey kawan2...lamanya x update kan sini kan...rindu pada blog ni ada cuma not da rite time yet utk update sgala cam...saya akan cuba pastikan saya update nanti semua entry2 yg d'draftkan itu...


arini rasa happy n best sgt....sebabnya dh jumpa kwn2 lama time skol dulu...banyak kan after spm masing2 senyap sepi...pas 13 thn baru nk jejak kasihan....thx to fb sb tu lah satu2 nya cara nak temukan semua org yg t'pisah (ayat haruslah skematic) tp bkn semua kwn2 dh jumpa...ada lagi yg masih x jumpa...sediz...rasa cam nk scan pic skol lama n tempek kat fb wat advertisement..hehehe..amatlah rindu n t'ingin sgt nk jumpa ngan s'org bdk ni yg saya slalu gaduh time skol dulu2...hehe dia satu class n selalu ja ada benda yg km 2 ni akan fight2...hehe dia ni bdk sket broad (betul k ejaan dia blasah)...n slalu gak akan patah tangan...time dia mai skol ngan tangan yg b'plaster simen tu..akan ada lah class mlukis kat tangan dia..hehehe


bila ingat blk semua memories time skol...rasa cam nk kembali kat zaman tu...satu impian lg nk gi visit skol, class serta tmpt duduk ku time kat class....


peace...!!!!


2 comments:

Faisal Admar said...

sket broad?

nooRjan said...

faisal:yelah sket broad....napa??