Wednesday, February 23, 2011

eeeemm....

arini ada org tu tanya ku....ku ni cinta x kat dia...eeeemmm apa punya soklan tu...rasa tis is not the 1st time kot...n my answer still same....napa selalu nk tanya ni...cam takut saya akan tinggalkan awak n gi jauh k....


n today time dia tanya tu...ku dh agak nak nangis...n tanya dia y setiap kali nak tanya soklan ni ja....dia ckp saja nk tau...eeemm apa lah kamu ni...


nk tau apa jawapan saya.....saya srh dia ngar n pesan tis is 1st n last time kt ckp or bincang psl ni...klu tanya lg...saya akan d'connect call or x jawab ur phone call....


my answerr is.....x kira or x kisah samada saya kawin ngan awak or saya kawin ngan org lain...saya tetap akan sayang awak, cinta awak n sentiasa rindu awak....tahu apa dia balas...terima kasih sayang...saya sayang awak,rindu awak n cinta awak gak!!!! ala2 sejuk gegendang tlinga ku....bukan senang org nak sayang ku ni...:D *wink*wink* 


hope ianya akan bpanjangan smp bila2 ya....


peace...!!!!


2 comments:

Faisal Admar said...

dah ada tu. jaga baik-baik.

nooRjan said...

@faisal aka abgku syg: hahahah...ada k??