Saturday, December 11, 2010

sushi....sushi....sushi n sushi lagi..................

tengok tajuk entry ni pun dah tahu kan me nk story mory pasal apa kan....dunno y lately dh addicted sangat....leh d'katakan every weekend dok layan ni....pasal apa pun x tau...hope menu ni x kan menambahkan lemak2 tepu dlm badan ya....heheh coz susah betui nk keep fit ni....

like last 2 weeks....saturday me n miss haniko makan sushi kat gurney...then last week kluar ngan me cousin pun makan kat sushi....then today bila me cousin datang dari kl pun lepak kat sushi gak....adeh!!!dh cam dok kat negara jepun da....

me klu kat sushi ni suka sangat layan hot green tea dia...coz nak sejukkan badan..hehe n leh refill brapa banyak kali pun x apa....n the best part is...it's free babe....:D

selalu nya me klu kat sushi xkan layan all raw menu tu semua....yg selalu jadi fav pun like corn mayo, surimi scallop, kanikama maki, n cam2 lah....x reti n x ingat pula nama dia....

so sila lah layan......







ku siap dok promote SK ni.....so kena dapat banyak % ya SK....

peace...!!!

2 comments:

tulus sweet said...

uurrgh..makes me feel so hungrylah..gggr;)

nooRjan said...

@tulus sweet:heheheh skrg me too feel so hungry lah...hehehe sushi ni sgt2 best lah...heaven...