Friday, October 9, 2009

Akhirnya.....

this year raya...we all planned nak p ambik family pic ala2 studio...kira2 dah almost 13 yrs kot....

klu x silap last ambik masa ku form 3 dulu...gila lah..muka budak sekolah lagi..tapi now pun still muda remaja lagi kot...

as per previous entry kan dah bagitau apa warna tema raya tahun ni...ulang skali lagi...ala2 coklat cream....sangat lah sesuai sangat...ngan me n miss haniko ala kembar x brapa iras tu...berbaju kebaya sedondon....hehehe....bukan baju ja tau tapi skali ngan kain...dahsyat....

as per planned nak p ari sabtu (26th sept)..sebelum kluar p braya umah sapa2 lagi n sebelum sapa2 mai braya kat umah...maksud ku..family member lah saudara mara sepapat semua....sebabnya we all klu boleh nak pic tu dah gantung siap2 kat living room..so leh lah jadi tatapan semua kan...hehe

so ni lah habis studio pics...(2 pics...1st family n 2nd parents ja...)

familiy...

mom n father...

courtesy n credit to kedai gambar kat area sungai dua...for such wonderful n nice pics serta frame yang ala2 kerawang karat tu....

peace...!!!

4 comments:

babYpose said...

cantik, classic, suka concept warna nak seiras kain lain lain, dah biasa. eh next year tema apa pulak :)

nooRjan said...

babYpose:hehhe..thx for da compliment..next year x sure lagi color apa..ni pun last mins nk color tu...sb nya father n bro serta mom dh dpt color tu utk raya..so both sisters kena cari gak...how about u??raya camna??

Faisal Admar said...

wah. tingginya ayah :)
kami pun lama tak snap pic macam ni.

rindu pula...

nooRjan said...

faisal:..heheh mmg tinggi n kurus ja..dari time muda² dolo smp now...sebab tu lah adik bradik km ni semua kurus n tinggi...

ala² klu dah rindu tu apa kata p ambik jugak..kan family member dah bertambah now...:)